Lees onze reviews op google

Via deze link kunt u de ervaringen lezen van de klanten die al eens Bridezilla zijn geweest bij Let's play bridezilla.

Met hoeveel dames kunnen we komen?

Vanaf 4  tot 15 dames kunnen gewoon een afspraak inplannen (do, vrij, za, of zo) en bij groepen groter dan 15 dames kunnen we een aangepast programma uitvoeren in overleg. 

Wil je direct boeken? KLIK HIER

2  Dames (alleen op donderdag en vrijdag), maar bij Let's play Bridezilla geldt zeker: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 

Mag er iemand mee om te kijken?

Ja dat is mogelijk, we rekenen 7,50 euro pp voor niet deelnemende kijkers. 

Zij krijgen ook koffie / thee en tussendoor een hapje en bubbels.

 

Redenen om voor de lol trouwjurken te passen.

Als je niet gaat trouwen en toch een trouwjurk wil passen, dat is eigenlijk al een reden! Gewoon omdat het kan! Girls night out, vrijgezellenfeest, babyshower, nichtendag, familiedag, zussendag, teamuitje, verjaardagscadeau voor je vriendin etc.

Maar ook als je al langere tijd getrouwd bent maar toch nog eens bruidsjurken wilt passen, of je wilt een heel ander model trouwjurk passen als de trouwjurk waar je in getrouwd bent.

Daarnaast kunnen ook dames, die wellicht nooit gaan trouwen, bij ons gewoon eens trouwjurken passen. Trouwjurken passen zonder trouwplannen. Voor bruidjes en meer.

 

Wanneer zijn jullie geopend?

Wij werken uitsluitend op afspraak, 4  dagen per week (donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag) 's ochtends, 's middags of 's avonds.

Heel eenvoudig een afspraak inplannen kan via: KLIK HIER

Via de app: 0643542617

Via de mail : annemarieschotsman@gmail.com.

 

Koopt Let's play Bridezilla ook trouwjurken of bruidsjurken in?

Wij adopteren graag trouwjurken welke ons aangeboden worden. Veel dames zullen plezier beleven in jouw gedoneerde jurk en je kunt altijd de foto's op de site bekijken of jouw jurk ook gepast is.

Inkopen van trouwjurken doen wij alleen als we op zoek zijn naar een specifieke maat of model om de collectie nog completer te maken. Inkopen doen wij echter alleen tegen kleine prijzen, dit omdat wij de Bridezilla's graag zonder zorgen in de trouwjurken willen laten rondlopen en "spelen".

Hoelang duurt een afspraak?

De duur van een afspraak verschilt per aantal dames. Een standaard afspraak in en om het pand met wat foto's, duurt met zijn vijven al gauw 2 uur. 

Zorginstelling

Wij krijgen regelmatig de vraag voor een samenwerking met een zorginstelling om bijvoorbeeld een modeshow voor de bewoners of met de bewoners te verzorgen.

Wij werken hier in overleg graag aan mee. Neem contact op via annemarieschotsman@gmail.com